Rozhovor s brněnskou studentkou o striptýzu

Sešli jsme se na kávu v jedné z brněnských kaváren s uživatelkou našeho webu Nabízíme práci, abychom ji vyzpovídali. Pohodlně se usaďte a užijte si tento velmi užitečný a informačně bohatý rozhovor. Z důvodu citlivé povahy tématu zde neuvádíme celé jméno ani fotky. Děkujeme za pochopení.

Zdravím tě, jak se jmenuješ a kolik ti je let?
Ahoj, já jsem Lucie B. a je mi 20 let.

Studuješ nebo pracuješ?
Studuju druhým rokem na Masarykově univerzitě obor žurnalistika.

Víme, že máš brigádu, kterou jsi sehnala na našem webu. Podělíš se s námi o detaily?
Ráda. Ve volném čase pracuju jako striptérka pro agenturu Striptýz Brno.

Striptérka není úplně typická brigáda, předpokládám, že jsi k sehnání takové práce použila náš web. Nebo?
Ano je to tak, inzerát jsem objevila přes vaše stránky. Nějaký čas jsem hledala vhodnou brigádu, kterou bych mohla dělat při studiu. Jít doplňovat regály do supermarketu mě ale moc nelákalo.

To chápu (smích). Byla to tvoje první zkušenost se striptýzem?
Profesionálně určitě. Na střední jsme párkrát s holkama blbly a vymýšlely našim klukům podobnou zábavu, ale nic profesionálního. Zjistila jsem ale, že spojení tance a erotiky mě baví a nemám s tím žádný problém.

To je super. A kdo všechno o tvé brigádě ví? Svěřila jsi se někomu?
Dobrá otázka. Rodičům jsem to ještě neřekla, což je asi jasné. Ale moje nejlepší kamarádka to ví a když jsem jí řekla, kolik vydělávám, tak mě podpořila, ať v tom pokračuju (smích).

Mám radost, že ti náš web přinesl výnosnou brigádu.
To ano a navíc mě striptýz baví, takže mám radost dvojitou. Sedět celý den ve škole je psychicky náročné a díky striptýzu se po dlouhém dni aspoň uvolním. Je to fajn a asi bych to obecně holkám mého věku doporučila.

Takže bys neměla problém náš web doporučit ostatním?
Přesně tak. Kdo hledá zajímavější brigádu za pěkné peníze, určitě musí zkusit váš web.

Jak proběhlo přijetí u agentury Striptýz Brno?
Vyměnili jsme si pár emailů. V nich jsem poslala své fotky. Jim se to líbilo a pozvali mě na schůzku. Předvedla jsem jim nějaké své kreace. Ty mi trochu zkritizovali a ukázali, jak se má správně striptýz dělat. Ale jinak byli milí a spolupráce je celkově úplně v pohodě.

Takže, když je nějaký kšeft, tak ti dají vědět? A jak často vystupuješ?
Někdo z agentury vždycky včas zavolá, jestli mám čas v ten a ten termín. Vystupuju často o víkendu. Hlavně v sobotu večer na soukromých akcích v Brně a okolí.

Jaké máš zkušenosti s publikem při vystoupení?
Jenom ty nejlepší. Před prvním vystoupení jsem měla trochu obavy, aby všichni pochopili, že jde jen o striptýz Brno a že jsem nepřijela, aby si na mě každý sáhnul. Ale mé obavy byly liché. Nikdy jsem neměla žádný takový problém. Publikum bylo vždycky fajn.

Tak to je skvělé. Moc ti děkuju za tvůj čas a ať se ti daří ve studiu i v práci.
Taky děkuju a přeju, ať u vás každý najde nějakou super brigádu jako já.
2024 © nabizime-praci.cz
dyso.cz