Striptéři a striptérky a jejich práce

Být striptérkou je práce i koníček zároveň. Možná vám to zní jako klišé, ale většina našich striptérek to tak má. Vybraly si práci, která v sobě spojuje tanec, umění i péči o svůj zevnějšek. Pro spoustu žen je právě tato kombinace životním motorem. Jen si třeba neuvědomují, že striptýz je ta pravá náplň života. Určitě je třeba mít ve své povaze i zdravou dávku exhibicionismu. Pak je člověk připraven pracovat jako striptér nebo striptérka. Se striptýzem se často pojí neopodstatněný ostych a mylný názor, že striptérka je prostitutka. Nic takového ale neplatí. Správná striptérka je spíše umělkyně a rozhodně za úplatu neposkytuje sexuální služby. Cílem striptérek a stripterů je předvést umělecký zážitek s příměsí erotiky a potěšit publikum svým sexy zevnějškem. Je to jakési poslání, které vychází z původních principů klasického novodobého striptýzu. Jak známo, tak kořeny striptýzu sahají do Francie do devatenáctého století. Odtud se pak rozšířil po celém svobodném světě. V našich zeměpisných šířkách byly podobné služby za minulého režimu tabu, ale hned po roce 89 se začaly objevovat první profesionální striptérky i striptéři. I naše striptýzová agentura má své kořeny v devadesátých letech minulého století a tak se můžeme pochlubit mnohaletými zkušenostmi. Ty nejsou jen o tom, že už víme, co přesně zákazník žádá, ale také umíme počátečně nezkušené zájemkyně a zájemce o pozici striptérky a striptéra efektivně transformovat do opravdových profesionálů a profesionálek, které se mohou po nějakém čase směle poměřovat se světovou špičkou v oboru.

Striptérky


V naší agentuře pracuje několik striptérek. Každá má jiný příběh. Spojuje je ale chuť do práce a podávat pro zákazníky ty nejlepší výkony. Některé jsou teprve vysokoškolačky, které si striptýzem přivydělávají během studií. Jiné již mají svou rodinu. Některé mají striptýz Olomouc jako přivýdělek, jiné jako plnohodnotné zaměstnání. Aby striptérka na narozeniny vypadala dobře a měla sexy vzhled, musí o sebe pečovat. Přirozená krása nestačí a je třeba na sobě pracovat. Naše striptérky pravidelně cvičí a i jejich volný čas je většinou naplněn nějakou fyzickou aktivitou jako je jízda na kole, běhání apod. Jen tak se člověk dokáže udržet fit a mít dostatek energie na striptýzové vystoupení, které může být fyzicky náročné. V zimních měsících je také třeba pravidelná návštěva solárka, aby se neztratil sexy barevný tón kůže. Každá ze striptérek dokáže perfektně předvést klasický striptýz. Mají ale i své specializace. Některá je odbornice na autoerotiku, jiným zase vyhovuje lesbi-show. Podobně je to i s kostýmy. Některým skvěle sedí role policistky, jiným zase třeba zdravotní sestřičky.

Striptéři


Naše agentura samozřejmě myslí i na dámské publikum a tak máme v zásobě několik urostlých sympaťáků, kteří svým vystoupením potěší nejednu ženskou duši. Často mají nějaké své povolání a roli striptéra berou jako přivýdělek. Nasazení je ale vždy stoprocentní. O své svaly se starají pravidelnou návštěvou posiloven a aktivním přístupem k životu. Stejně jako u striptérek i naši hoši chodí pravidelně do solárka. Nejde o žádnou zženštilost, ale o poctivou investici do svého vzhledu, která se během striptýzových vystoupení bohatě vrací. I striptéři mají své kostýmy, které navíc v některých případech kopírují jejich civilní zaměstnání. Mezi dámami jsou oblíbené kostýmy hasiče i policisty. No jen si to představte milé dámy. Zazvoní u vás hasič, který před vámi svlékne svůj pracovní oděv a vy budete mít šanci spočítat všechny jeho břišní svaly.

 
2024 © nabizime-praci.cz
dyso.cz