Striptýz jako brigáda i povolání

Zvolit si to správné povolání je běh na dlouhou trať. Málokomu se to podaří hned. Někteří lidé svou vysněnou práci nikdy nenajdou. Životní příběhy jsou různé. Vždy je třeba myslet na to, že práce nemá přinášet jen peníze, ale také radost a pocit naplnění. Jinak totiž člověku hrozí syndrom vyhoření. Toto riziko se týká jakékoli profese, která není dělána s láskou a chutí.

Na našem webu najdete různé inzeráty na brigády i práce na plný úvazek tzv. full time job. Snažíme se zařazovat netradiční nabídky k práci a podle ohlasů vás to zajímá a baví. V tomto článku bychom si mohli rozebrat modelový inzerát, kdy striptýzová agentura z Brna hledá striptérky pro svá vystoupení na soukromých akcích. Náhodný uživatel by mohl nad takovou nabídkou ohrnovat nos a povýšeně mluvit o pokleslé zábavě až téměř prostituci. Takový názor je však na míle vzdálen od pravdy. Striptýz je zábava vkusná a pokud je dělána s chutí a zapálením, jde prakticky o umění. Navíc je striptýz Brno starý jako lidstvo samo. Od pradávna je člověk fascinován a přitahován ladnými křivkami dobře vyrýsovaného těla. Erotika k člověku patří a byla by škoda tuto přirozenost popírat.

A co vás čeká poté, co odpovíte na striptýzový inzerát? Agentura Striptýz Brno vás osloví s požadavkem na zaslání základních informací o sobě. Je třeba počítat s tím, že přihlášená adeptka by měla mít odpovídající vzhled a tělesné proporce. Sportovní nadání je výhodou. Vzhled je třeba doložit fotkou. Agentura pak zhodnotí, jestli je vzhled vyhovující a pozve vás na setkání, kde se domluví detaily spolupráce. Žadatelka o brigádu nemusí mít obavy z toho, že jako striptérka ještě nikdy nikde nepracovala. S odborným zaškolením agentura počítá. Práce je dostatek, popularita striptýzu neustále roste. Mezi nejvytíženější dny patří pátek a sobota.

A k jakým příležitostem si lidé striptýz běžně objednávají. Velmi často se jedná o oslavy narozenin a rozlučky se svobodou. Narozeninová párty se dnes bez striptérky už neobejde. Takový názor mají alespoň klienti agentura Striptýz Brno. Striptérka nemusí nutně vyskakovat z dortu, stačí, když zatancuje a předvede své pěkné tělo jásajícímu publiku v čele s oslavencem. Podobně je to se striptýzem na rozlučce se svobodou. Někdo by řekl "klišé" jiný zase "klasika". Každopádně, striptérka dostane zadání od agentury a pak když přijde čas, dorazí po vlastní ose na dohodnuté místo ve stanovený čas. Od agentury dostanete k dispozici kostýmy, které jsou vyžadovány některými zákazníky. Oblíbené jsou kostýmy policie, zdravotních sestřiček, letušek apod. Žádné obavy nejsou na místě. Zaběhlé kolegyně rády potvrdí, že každé vystoupení probíhá hladce a bez problémů.

Určitě už přemýšlíte, jestli odpovíte na některý ze striptýzových inzerátů. Doporučujeme neváhat a zkusit to.
2024 © nabizime-praci.cz
dyso.cz