Striptýz v číslech a faktech

Na našem webu naleznete celou řadu pracovních inzerátů, které nabízí brigádu či plnohodnotné povolání na pozici striptér/striptérka. Zadavateli inzerátů jsou zpravidla renomované striptýzové agentury působící na celém území České republiky. Zákazníci mohou tyto agentury snadno kontaktovat po vyhledání jejich webových stránek například pod heslem Striptýz Pardubice nebo Striptýz Hradec Králové. Agentury často poskytují statistické údaje ze svého působení a toho rádi využijeme v tomto článku.


V Brně se za poslední rok odehrálo několik tisíc rozluček se svobodou. V 80 procentech případů organizátoři objednali dámský či pánský striptýz. U narozeninových oslav jsou údaje trochu jiné. Narozeniny byly veřejně slaveny v násobně větším počtu. Striptérky a striptéři však byly zastoupeni výrazně méně. Striptýz byl na narozeninových oslavách v Brně k vidění jen okolo 3 procent.


Hradec Králové ani Pardubice se v absolutních číslech Brnu rovnat nemohou, ale procentuelní zastoupení striptýzu je u stejných typů akcí podobné. Posuďte sami. V Hradci Králové se za poslední rok odehrálo cca 800 rozluček se svobodou. V 76 procentech případů organizátoři zajišťovali dámský nebo pánský striptýz. Narozeniny byly veřejně slaveny cca 2000 krát. Striptýz byl na narozeninových oslavách v Hradci Králové k vidění ve 4 procent případů. A jak to bylo v případě Pardubic? Celková čísla jsou logicky ještě nižší, ale procentuelně opět velmi podobná jako v Brně a Hradci Králové.


V Pardubicích se za poslední rok odehrálo cca 700 rozluček se svobodou. V 72 procentech případů organizátoři zajišťovali dámský nebo pánský striptýz. Narozeniny byly veřejně slaveny cca 1700 krát. Striptýz byl na narozeninových oslavách v Pardubicích k vidění ve 5 procent případů.

Z těchto čísel vyplývá, že s klesajícím počtem obyvatel daného města neklesá zájem o striptýz ani jeho nejrůznější formy a variace. Statistiky dále hovoří jasně o tom, že podobná procenta jsou vidět u všech měst, která mají více než 40 tisíc obyvatel. Takových měst je v naší republice už docela dost. Nejen na Moravě ale i v Čechách. Na závěr bychom rádi poděkovali agenturám Striptýz Brno, Striptýz Pardubice a Striptýz Hradec Králové za poskytnutí svých interních dat, které nám pomohly sestavit tento článek.
2024 © nabizime-praci.cz
dyso.cz